Fordon/Maskin reparationer

Vi åtar oss det mesta inom fordon och maskinreparationer både ute hos kund och på hemmaplan. I och med vårt breda kontaktnät så kan vi finna dom flesta maskin/bil delar som finns på både marknaden i Sverige samt utomlands. Vi gör även däckskiften, monteringar samt balanseringar.  Kontakta oss för mer information. 

Larm / Tv / Installation 

Har du funderingar på att installera ett larm eller helt enkelt övervakning eller gårdsbelysning för att ljusa upp dom mörka partierna så kontakta oss för en lösning. Vi kan finna det mesta och det kompletta systemet för just dina behov. Vi säljer även larm, belysning och tv övervakning så slå oss en signal när det är dags.

Mark & Trädgård

Vi gör det mesta inom röjning och fällning. Oavsett om du behöver gården eller ett parti trimmat eller röjt så löser vi det. Vi gör små som större jobb och även här i vissa fall kan du utnyttja ROT Bidraget. Vi röjer allt ifrån trädgårdar till vägkanter.

Fastigheter/Service 

Vi gör allt ifrån trädgård till städning av gård, fastighet, mm. Har du något som behövs åtgärdas så ring oss. Vi löser det mesta ifrån byte av vattenpump till transportering av avfall. Utnyttja ROT Bidraget.

Fordonsförsäljning  

Vi köper även in bilar, Husvagnar och släpfordon och reparerar samt säljer vidare i ett gott skick där både du som kund och vi som företagare kan känna oss säkra på att du gjort ett bra bilköp och vi att vi sålt en bra bil som du är nöjd med. 

Fastighetsuthyrning 

Vi köper in fastigheter och totalrenoverar upp som sedan tillsätts till bomarknaden. Vi har idag enbart 2 villor under renovering men hoppas på att fler trillar in. Här siktar vi enbart på det bästa under renoveringen till det moderna.

Man kan helt enkelt säga - Att vi är det flexibla företaget som riktar in oss på det vi gör och kan bäst. Ovan ser du våra riktområden och har du något inom just utav dem så tveka inte att kontakta oss. Alltid gratis offert, avdrag vid förseningar och givetvis är du inte nöjd så debiterar vi inte tills du är nöjd. Allt enligt offert..