Lite kort om oss

Vad gör vi ?

Vi gör det mesta inom bemanning & entreprenader. Våra största inriktningar är just idag schakt arbeten med inhyrd personal, slyröjning av både gärden och diken, men vi bemannar även lantbruk & jordbruk. Till en viss del så hand röjer vi även med trimmer och motorsåg.         Har du något som du behöver ha utfört så kika in på kontakt fliken och ge oss en chans för ett fortsatt framtida samarbete. 

Om företaget

Tappers Skog & Fastighetsservice är ett mångsysslande företag som hjälper dig med det mesta inom fastighets service & Entreprenader. Företaget drivs av mig Niklas. Jag har en bred kompetens och mångårig erfarenhet inom  fastighetsunderhåll och renovering samt entreprenader inom Mark & Underhåll. Jag åtar mig mindre arbeten som större, löpande som akuta. Genom min bransch vana så kan jag åta mig dom flesta arbeten igenom mitt breda kontaktnät, så här är inget för stort eller för litet. Oavsett om det gäller Våtrum, El, eller andra behörigheter så har vi bra samarbetspartners som bistår oss när det krävs enligt rådande förhållanden och lagar.

Vision och policy

Företagets vision är att ha en bra kundrelation och arbeta efter ert önskemål. Vi utför varje arbete med fokus på noggrannhet med kvalitet och personlig service. Min policy är att inte bli för stor, eftersom att det blir svårare att hålla företagets vision intakt. Som ett litet företag så kan man jobba nära kunden och garantera kvalitet och tillgänglighet.

Jag kommer gärna till dig och lyssnar, tittar och diskuterar. Din konsultation är gratis och bara ett telefonsamtal bort!

Företagets historia

2017 bestämde jag mig för att starta Tappers Skog & Fastighetsservice. Beslutet var  ganska enkelt. Jag hade jobbat på ett antal företag innan och kände att det var dags att gå min egen väg och göra jobben lite bättre igenom att få nyttja all kunskap jag har och göra något bra utav det. Det blir mer lustfyllt om man gör det själv. Företaget är fortfarande inte stort, och det är så jag vill ha det för att kunna behålla en god kundrelation.

Information

Priset för våra tjänster varierar beroende på arbetet, ring för konsultation så kan vi diskutera fram ett pris.
Jag jobbar främst lokalt runt Örebro samt Skaraborgs Län och vänder mig såväl till privatpersoner som till företag.